Tässä ei mitään muuta ihmeellistä kuin tykkäsin miten valo tulee ylhäältä muodon takaa aika pitkälti. Syntyy kivoja varjoja.

Tämä oli kampustelukisasta. Kaisa tipahti pian kuvan jälkeen, mutta huomasin että tässä kohti oli aivan täydellinen valo, Pyysin Kaisaa kampustelee samaa kohtaa uudelleen, kun en pieneltä näytöltä ollut varma minkälainen tästä tuli. Seuraavissa kuvissa ei ollut niin kivaa asentoa tai oli muuten huonompia. Tykkään tästä kuvasta tosi paljon, mutta yksi asia lievästi vaivaa. Se on linssin piirto kamerassa. Se on liian sileä kasvoissa. Siitä tulee vaikutelma että on otettu nätti tyttö rauhallisella ilmeellä jostain maalauksesta ja pistettu valokuvaan missä on kiipeilijä. Ei semmonen HUAAAAA NYT KAMPUSTELLAAN ilme. Ehkä se on kuitenkin pieni murhe.

Otin saman kuvan ilman kiipeilijää. Sitten totesin, että tähän Konalan "maisemakuvaan" voisi sopia kiipeilijä, joten tilasin semmosen tohon palloon.

Jimi kävelee päättäväisesti nykimään kaikki reitit ylös. Ei tosin päässy, hähäääää. Maybe next time boy

Jimi yritti sinnikkäästi tuubissa olevaa 7B reittiä. Jakso kruksiin asti 4 kertaa, mutta virta ei riittäny pitkään muuviin enää. Tykkäsin tästä kvuasta tipahtamisen jälkeen, kun hän oli iha loppus. kameran tarkennus vaa noli päi vittua niin tuli liian pehmeää jälkeä.

Minäkin kiipesin jotain, sanko toimi kameramiehenä ku pääsin pinkin 7a:n

You may also like

Back to Top