Jimi on vielä teini, Kaisa ehkä ei. Mutta minun silmissä teinejä, Maailmassa on heille enemmän tähtiä kuin pimeyttä. Ja kroppa kestää jatkuvan treenaamisen. Aineenvaihdunta myös sallii herkuttelevan ruokailun. Raukat eivät olleet käyneet  juuri muualla kiipeilemässä, kuin Riihimäen Rocklandsissä. Kaisa kiipeillyt pari kk ja Jimi vuoden. Minä meinasin mennä Konalan kiipeilytemppeliin viettämään uutta vuotta Katrin kanssa. Tuli ohimennen mieleen kysyä heitä mukaan, kun olivat samaan aikaan rokkarilla. Yllättäen molemmat suostuivat. Ei olleet vissiin saanu kutsua mihinkään kokkelibileisiin.
Heti alku oli aika masentavaa. Yritin saada kehoa käynnistymään pyörittelemällä lantiota ja tekemällä vanhuksien kehon avaus liikkeitä. Jimi tuli viereen tekemään yhden käden leukoja. Huoh.

Lihiasteinien lämppää. Valitsin näihin kuviin jonku randomi matta film presetin. Tykkäsin siitä miten luonnolliselta ihonväri näytti keinovalossa. Vähän loivensin mattaefektia ja pienesti muita slaidereita säädin lightroomissa. Kuvana tykkään siitä että on kontekstia missä treenataan mutta henkilöst erottuvat selkeästi. Myös teinien kropan fysiikka erottuu hyvin ja on olennainen osa ulkoista identiteettiä kiipeilykuvissa. Harmillisesti kasvoja ei näy, mutta se myös toimii tuon kropan korostuksena, kun ei ole kasvoja antamassa tulkintamahdollisuuksia.

Tykkään siitä että katsotaan otteisiin, josta roikutaan.Silmät kiinni kuvasta tykkäisin tosi paljon jos silmät olisivat auki, mutta hymyilme kasvoilla antaa kuitenki riittävästi tulkinnan varaa henkilöstä, joten sekin valikoitui tähän.

Vaihdoin kuvakulmaa jotta saisi myös kasvoista kuvat. Harmillisesti tarkennus ei mennyt ihan nappiin ja jälki on liian pehmeätä. En kuitenkaan pääse ajassa taaksepäin ja nämä olivat riittävän hyvä.

You may also like

Back to Top