07.05.2016 puksutin pukarolta lappnoriin kokeilee ulkokiipeilyä. Ida laitto kilttinä viestiä että voin tulla sen ja kloksin seuraan kokeilee. Aika onnetonta rävellystä se oli silloin. Ei oikein onnistunut mikään. Jäi kuitenkin kutittelee sen verran että hommasin pädin ja jatkoin sen kesän silloin tällöin ulkona. Tokan kesän aikana aloin innostua. Takaraivossa pysyi kuitenkin tuo incredible mulk 7a, että olisipa se hieno kiivetä joskus. Nyt tällein 4 vuoden jälkeen meni aika kevyesti vaikka vasta viime vuonna tuntu tosi raskaalta. Jeee

Mukana oli Jui ja Ekku. Heillä ei menny ihan niin nappiin. Tosin Jui onkin vuorimestari ja Ekku ei oo hirmusesti panostanu. Sai ne kuitenkin muita tikkejä aikaiseksi. Vikassa kuvassa Kävelen pois kysymysmerkki sitstartin 6C+ topista. Hassu minihänkki jolle annoin 2 tähteä. Ihan kivat muumit eikä mitään nihkeitä otteita.

Reissulla tuli myös kokeiltua Turos hevi gee 7b. Lähtö tuntu täysin mahdottomalta. Herbal Lifea 7b hiplailin ja siinä tuntu toka muuvi täysin mahdottomalta. Nyt toiveet on Pornaisten Femme Fatale 7b reitissä, että jos se tuntuisi jollain tapaa realistiselta, kun sitä käy hiplaa.

You may also like

Back to Top