Keskiviikon suunnitelmissa oli Backwoods sektori. Roope halusi käydä Kytäjän seudulla sienestämässää niin sovittiin, että mennään samaa matkaa. Roope sai seuraa osalle reissusta ja minä sain pädi aasin kantamaan patjaa. Kivi oli semmoinen ettei yhdellä patjalla mielellään kiipeilisi, joten sinne ei ole tullut aikaisemmin mentyä. 
Lämmittelin muutamalla vitosella joissa ei mitään ihmeellistä ollut, mutta hitto toi Kytäjän kivi on kivaa. Kitkaa riittää vaikka naapurille.

Tony the Tiger 6b reitissä sen sijaan tuli jännäkakat, kun ei uskaltanut nousta toiselle kivelle, joka on isomman kiven päällä. Släbi osuus oli sammaloitunut täysin ja katsoin että jos siitä tipahdan niin todennäköisesti ei patjalle tipu. Kantit sentään oli puhtaat joten siinä pystyy astumaan ihan alareunalle, kanteista kiinni, ja sitten uskon roiskaisu yläkanttiin.

Yllätys oli Soturiprinsessa 6b reitti. Se oli tosi kiva. Semmoinen sisäkiipeilytyylinen hänkki kahvaralli, mutta ulkona.

Pettymystäkin tuli, kun vuorrossa oli Nilkka 6c. Luulin että alku oli se juttu ja loppu on vaan läpsyttelyä. Lopulta reitti jäikin projektiksi, kun ei viitsinyt Roopea odotuttaa. Oli ihan lepposa iltakävely takaisin autolle ja Pomppu sai kuntoilua  reissun aikana. Sieni sankko jäi vähän tyhjäksi Roopella, mutta jotain kuitenkin.

You may also like

Back to Top