Tää on jännä kuva. Aika lailla epäonnistunut, mutta oon palannu tähän pari kertaa, kun tietyllä tapaa oli mahdollisuus hyvään kuvaan. Ehkä yksi ongelma on filmi. Silbersalz ei jotneki vaan tässä valossa toiminut. Voin myöhemmin pistää digikuvan samasta illasta, joka on huomattavasti todenmukaisempi visuaalisesti ja fiilikseltään. Yhdessä asiassa tämä kuitenkin onnistui ja se oli rauhallisen tunnelman välittäminen. En muista enää päivämäärää, mutta kesä oli taittumassa alkusyksyä kohti. Valoa ei enää tullut kuin taivaalle, filmi hidasta ja linssinä oli pimeä 135mm/3.5

Kuvan kohteena on random nainen/tyttö joka tuli miehen kanssa golf kentän parkkipaikalle jotain odottelemaan. Naisessa pisti huomioon se miten rennon tyylikkäästi oli pukeutunut ja miten se samaan aikaan sopi ja ei sopinut yhtään golf kentälle. Olisi ollut kiva saada jonkinlainen lavastettu kuva kentällä, mutta en semmoista harrasta joten tässä nykymaailman perinteinen somehetki.

Mutta joo en tätä tähän pistäisi ellen jollain tapaa tykkäisi, filmimaailman rauhallisuus ja oikean hetken rauhallisuus kohtasivat.

You may also like

Back to Top