Tarkoitus olisi muidenkin päivien kuvat tänne pistellä. Jostain syystä kuitenkin alotin tämän 18.9-27.9 reissun päivittämisen tästä päivästä. Ehkä se johtuu siitä että ihailin tuota lehtokurppakuvaa ja puhuin siitä töissä.
Roopen kavereista Panu pysähtyi puoleksi päiväksi mukaan. Ja joona saapui loppuviikoksi. Suht vähän oli lintuja, mutta kyllähän niitä näkyi. Itsellä oli ihan realistinen teeripaikka aukealla, kun pomppu kävi nätisti nostamassa teeret lentoon. Yksi niistä jäi puuhun sataan metriin, josta Roope paukutteli ohi kiväärillä. Perhana teeri anto vielä toisenkin laukauksen roopelle.
Illasta käytiin salon mailla lenkki. Sielläkin oli kaikenlaista häppeninkiä, joita ei jaksa runoilla, mutta tuo lehtokurppa pomppasi metrin päästä vyötärön korkeudelle ja ampaisi kauheaa vauhtia selän taa. eka laukaus meni huti ja tokalle muistin tähdätä, kun lintu oli noin parinkymmenen metrin päässä. Tippu ku sukka. Veristä päätellen oli osunu haulet päähän / kaulaan. Aika sattuma kun oli pylly mua päin. Täkässä oli yks naarmu mutta sisällä ei yhtään haulia.
Aika seikkailu oli myös tulvivan metsäpuron ylitys. Varmaan 30min seikkailtiin varovasti puron reunaa, että mistä pääsisi yli. Ei ikinä astuessa tiennyt uppooko vyötäröön vai nilkkaan asti. Selvittiin ninja hypyillä puron  yli kastumatta loppujen lopuksi.
Päivällä nähtiin myös marttia rassailemassa martti juttuja. Illalla roope ja joona lähti ämmänsaareen pitsalle. Itteä ei napostellu, kun niiden pitsat on paskaa. Meinasin mennä Mutkaan tekee ruokaa, mut huomasin että on tosi nätti auringonlasku niin menin vielä Pompun kanssa kuvailemaan.

You may also like

Back to Top