Kuvviii alkuvuodesta. Otin mustavalkosen editti tyylin ku se sopi vallitsevaan maailmaan. Oli harmaata hämärää eikä värejä oikein muutenkaan olemassa maailmassa.

abstraktimpi kuva, tässä minu viehätti sulan maan ja lumisen maan muodostama "muoto" sekä puunrunkojen puoliympyrä. Kuvasta tuli aika lailla sellainen kuin halusinkin, mutta ei se silti nyt muille ole varmaan kovin mielenkiintoinen.

Testasin minkälaiselta yksinäinen lumisateen riepottelema kuusi keskellä peltoa näyttää valokuvassa. Sitten tajusin että sillähän on puhelintolppa kaverina! Minkähänlainen heidän lauantai-illan keskustelu on.

Kökkö kuva. mutta luhistunut lato jotenki kiinnostaa ja viehättää. Jätin tähän niin tulee kokeiltua ehkä toinenkin yritys tähän kohteeseen. Siinä tää onnistu että tässä on kuitenki vähän sitä aavemaista fiilistä mitä halusin

Silmin nätti kallio. Valokuvassa liikaa sälää. Haluan tästä hyvän kuvan. Haastavaa tulee olemaan

Tämä taas on onnistunut omaan silmään. Ehkä vähän enemmän grainia. grainin / noise reductionin määrä vaihtelee sitä mukaa mitä siompana kuvaa katsoo. Tykkään keskellä kuvaa olevasta kuusesta. Tämä kuva otettiin jalustalla melkein täysin pimeässä ja lumisateessa hyvinkään länsipohjoisrajan seuduilla

You may also like

Back to Top