Olin viime vkl yksin kotona koirien kanssa. Oli aika kivaa, pääs nukkumaan ilman hälinää ja aamut oli rauhalliset. Kaiken kruunasi se että perjantaina julkaistiin 3 jaksoa The Boys season 2:ta. Lauantain söin synttärikakkua äitin luona. Myös yllä pääs nostalgiasoimaan nuoruuden salivuosia, kun oli yöllä kiipeilyhallilla jumppaamassa. Tässä vielä instagramista teksti:
Keskiyön lauantaijumpat helläpuussa. Ekaa kertaa oma heikkous ei haittaa. Se varmaan johtuu siitä, että kauden tavoitteet on jo suoritettu. On myös kauhian vaikea motivoitua parin viikon ajan treenaamaan, kun kohta alkaa metsästyskausi omalta osalta. Katkaisee jumpat kokonaan. Tavoite olis saada metsästyskauden jälkeen talvella jumpattua hyvin.

Tänä keväänä oli tosi kiva mennä ulos, kun oli saanu aktiivisen talven alle ja sen lisäksi vielä vähän painon pudotusta. Kesän muuttuessa syksyyn voimat ja lihakset sitten taas onkin kadonneet, kun ulkokiipeily on niin erilaista eikä fyysistä puolta oikein treenaa.

Ensi kaudeksi pitäisikin asettaa tavoitteet. Yksi niistä on spiritual reitti. Toisena haluaisin uskoa että joku pehmeä 7b olisi mahdollinen. Painoa ei tarvis lähteä enää pois mutta mahalöllöjä olis kiva kääntää lihakseksi.

Kuva on kökkö, mutta ei ollu muuta ja halusin aiheeseen liittyvän. Jalustaa en oo saanu korvattua joten nyt kuvan rajauksen ja kulman määritti jumppakuutioista rakennettu torni.

You may also like

Back to Top