Vika päivä Rukalla. Aamupalaa viihdytti kuukkelit, Huomasin kesken aamupalan, että terassilla pörräsi lintja. Vattu meni antaa koiran nameja ja mä yritin vääntää Canonin 300mm/4 L linssiä kameraan. Onneksi niillä linnuilla ei ollut kiire mihinkään niin sai pari kuvaa.
Päivällä käytiin Riisitunturin luonnonsuojeluaueella. Oli aika kiva 10km käppäily ja sääkin suosi. Aika rankka kun oli ylä- ja alamäkeä. Porojakin oli ihan lähietäisyydellä. Pitäisi joskus käydä ihan porojen takia valokuvailemassa. Tältä reissulta ei yhtään hyvää kuvaa niistä napsahtanut.
Päivän yllätys oli kuitenkin Ruka Pizzeria ravintola. Ulkoa näytti ählämi kebabbilalta, mutta olikin ihan ravintola ja ravintolatasoiset pizzat. Tosi maukasta. Aperolitkin tuli Katrin kanssa nakattua pahimpaan janoon.
Siitä parkkikselta lähdinkin vielä maastopyöräilee. Oli kyllä aika raju  reissu, kun ei loppuun asti jaksanut. Yhdessä vaiheessa totesin että voe vee ei jaksa enää edes taluttaa pyörää. Vilkaisin kartasta niin olin linnuntietä kävelyttänyt yli kilsan pyörää ylämäkeen. Pirautin kyydin maitojunaan ja lähdin laskettelee samaa tietä alas hiekkatielle. Olikin muuten aika namosa lasku otsalampun valassa. Kivaa loivaa alamäkeä ja pitkään.
Nyt on puhki, join jopa kokonaisen kaljan saunan jälkeen. Beavertownin lupukupu ipa, maukasta!

You may also like

Back to Top